11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (2024)

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort bij onze selectie van hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten. Laat de zorgen van alledag achter terwijl je geniet van adembenemend uitzicht op de oceaan en de zachte zandstranden. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie met het gezin of een romantisch uitje voor twee, de hotels aan het strand in Miami bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. Verken de diverse mogelijkheden voor accommodaties en ontdek de unieke charme van elke locatie.

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (1)

Bekijk alle foto's

Sinbad Motel

📍 6150 Biscayne Boulevard

Gelegen 6 km naar One World Trade Center, de accommodatie ligt ook op slechts 7 km naar Bayfront Park. Tot de uitgaansgelegenheden in de wijk Mimo van Miami behoort Golfclub Miami Beach, op circa 6 km naar het hotel.

De woning bevindt zich op ongeveer 7 km naar Museum van Hedendaagse kunst en andere belangrijke bezienswaardigheden van Miami.

Naast rookmelders en airconditioning in de kamers biedt dit hotel in Miami ook een magnetron en een koelkast. Sommige luchtgekoelde kamers beschikken over een inloopdouche en een wastafel.

Beschikbaarheid controleren

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (2)

Bekijk alle foto's

Courtyard Miami Coconut Grove Hotel

📍 2649 South Bayshore Drive

De accommodatie is gelegen in de wijk Coconut Grove, ongeveer 10 minuten rijafstand vanaf Universiteit van Miami. Het hotel is gesitueerd vlakbij een voortreffelijk strand.

Een geweldige locatie van de woning biedt de nabijheid van Paseos.

Sommige van de ruime kamers van dit hotel in Miami kijken uit op de baai, en beschikken over een balkon en een terras. Ze hebben een ruim interieur. De badkamers zijn voorzien van roll-in' douche en een apart toilet en hebben ook een haardroger. De units van dit hotel kijken uit over de Biscayne Bay.

Beschikbaarheid controleren

Populaire bestemmingen op Hotels aan het strand

Miami Beach Fort Lauderdale Orlando Kissimmee North Naples

Luxe Strand Resorts in Miami

Laat je verwennen in stijl bij de luxe strand resorts in Miami, waar comfort en elegantie samenkomen. Geniet van weelderige accommodaties, uitstekende voorzieningen en onberispelijke service terwijl je ontspant aan de glinsterende kustlijn. Van exclusieve spa's tot gastronomische restaurants, deze resorts bieden een ongeëvenaarde ervaring voor de veeleisende reiziger.

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (8)

Bekijk alle foto's

Comfort Inn & Suites Downtown Brickell-Port Of Miami

📍 100 Southeast 4Th Street

Deze 2-sterren woning is genesteld 5-minuten wandelafstand van Street Art en slechts een kort ritje van winkelgelegenheden zoals Bayside-markt. Culturele bezienswaardigheden in de omgeving zijn Villa Vizcaya (3 km) en Pérez Art Museum Miami (2 km).

Dit 149-kamer hotel is naast congrescentra. Binnen 15 minuten lopen bent u bij het One World Trade Center.

Sommige units beschikken over zowel privé badkamers als ook een koffieapparaat, gratis wi-fi en een bank. De kamers zijn voorzien van koffie- en theevoorzieningen en gemeubileerd een bureau.

Beschikbaarheid controleren

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (9)

Bekijk alle foto's

Miami Marriott Biscayne Bay Hotel

📍 1633 North Bayshore Drive

De 4-sterren accommodatie is gesitueerd in een entertainment gedeelte binnen enkele minuten van The Grand Retail Plaza. Culturele bezienswaardigheden in de omgeving zijn Patricia and Phillip Frost Museum of Science (1 km) en Pérez Art Museum Miami (1,1 km).

Dit 600-kamer hotel kunt u genieten van natuurlijke bezienswaardigheden zoals Bicentennial Park 10 minuten lopen vandaan.

Alle luchtgekoelde kamers zijn ingericht met gratis draadloos internet en een vlakscherm TV met satellietkanalen samen met een mini-koelkast, koffie- en theevoorzieningen, en sommige bevatten een balkon en een zitruimte. 600 prachtige kamers, sommige waarvan onderscheiden zich door een prachtig decor, bieden een prachtig uitzicht op de stad. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche en een apart toilet en hebben ook een haardroger en badlakens.

Beschikbaarheid controleren

Boutique Hotels aan het Strand in Miami

Ontdek de charme en intimiteit van de boutique hotels aan het strand in Miami, waar elk detail met zorg is gekozen. Laat je betoveren door unieke interieurs, persoonlijke aandacht en een ambiance die zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Of je nu houdt van hedendaagse kunst of vintage glamour, deze boutique hotels bieden een verrassende en verfijnde setting voor je verblijf.

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (10)

Bekijk alle foto's

Fortune House Hotel Suites

📍 185 Southeast 14Th Terrace

Gelegen op circa 2 km van deze mooie 4-sterren accommodatie Villa Vizcaya is een andere populaire bestemming. Culturele bezienswaardigheden in de omgeving zijn Pérez Art Museum Miami (3 km) en Patricia and Phillip Frost Museum of Science (2 km).

U kunt de Bayside-markt gemakkelijk vinden 25 minuten wandelafstand naar dit handige hotel in Miami.

Gasten die verblijven in een van de 11 kamers van deze accommodatie in Miami hebben toegang tot een balkon en een zitruimte. Bovendien zijn ze voorzien van een magnetron, een vaatwasser en een koelkast. Sommige units kijken uit op de stad.

Beschikbaarheid controleren

Hotels in Miami

Luchthaven in de buurt ✈️ Luchthaven Fort Lauderdale - Hollywood International, Vliegveld Fort Lauderdale Executive, Miami Internationaal Luchthaven
Gemiddelde prijs 💰 385$
Hotels in Miami 🏨 1898
Hotel beoordelingen ⭐ 34459
Bezienswaardigheden in de buurt 📍 Miami Convention Center, Luchtvaartmuseum Wings Over Miami, Park Domino, Calle Ocho, Santa's Enchanted Forest
Beste middenklasse hotel 🌴 Sinbad Motel
Zeer comfortabel hotel 🛏️ Courtyard Miami Coconut Grove Hotel
Familie Hotel 👪

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (11)

Bekijk alle foto's

Homewood Suites By Hilton Miami Dolphin Mall

📍 1695 Nw 111Th Avenue

De bezienswaardigheden van de stad zoals winkelcentrum Dolphin Mall op grofweg 14 minuten wandelen ervandaan en Cobb Dolphin 19 Cinemas meter van de comfortabele 3-sterren woning, zijn een bezoek de moeite waard.

Dit hotel in Miami is op binnen 16 loopafstand van het winkelcentrum Miami International Mall.

U kunt kiezen uit een van de 100 goed ingerichte kamers met gratis draadloos internet en een TV en voorzieningen voor zelf-bediening zoals een koffiezetapparaat en een minibar. Sommige comfortabele kamers beschikken ook over een magnetron, een volwaardige koelkast, koffie- en theefaciliteiten. De badkamers hebben roll-in' douche en een extra toilet en zijn uitgerust met een haardroger en handdoeken.

Beschikbaarheid controleren

Familievriendelijke strandhotels in Miami

Voor een onvergetelijke gezinsvakantie kies je voor een familievriendelijk strandhotel in Miami, waar zowel jong en oud zich thuis voelen. Ontdek uitgebreide kinderactiviteiten, ruime kamers en entertainmentopties die zijn afgestemd op de behoeften van gezinnen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je geniet van de warme gastvrijheid en ontspannen sfeer van deze accommodaties.

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (12)

Bekijk alle foto's

Candlewood Suites Miami Intl Airport - 36Th St, An Ihg Hotel

📍 5911 Nw 36Th Street

De 3-sterren accommodatie bevindt zich perfect in de buurt van een internationaal restaurant en restaurants in Miami. Het hotel is gelegen in tuinen en op minder dan 3 km afstand van Casino Miami.

De woning in Miami is op ongeveer 4 km rijden naar het Doral Central Park.

Sommige van de comfortabele kamers zijn uitgerust met individuele airconditioning en een strijkijzer en mediafaciliteiten zoals een vlakscherm TV met satellietkanalen en radio. De kamers zijn voorzien van koffie- en theevoorzieningen en gemeubileerd een bureau. De privé badkamers hebben een badkuip, en gemakken zoals een haardroger en handdoeken.

Beschikbaarheid controleren

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (13)

Bekijk alle foto's

Hyatt Regency Miami Hotel

📍 400 Se 2Nd Ave

Deze accommodatie in Miami, gelegen in de winkelstraat van Miami, bevindt zich binnen 15 minuten lopen van Bayside-markt. Naast congrescentra is Hyatt Regency gelegen op korte afstand van Knight International Center.

Deze woning in Miami met uitzicht over de Biscayne Bay ligt stappen van een rivier. Tot de nabijgelegen culturele attracties behoort Villa Vizcaya op afstand van circa 3 km van het 615-kamer Hyatt Regency Miami Hotel.

Tot de moderne voorzieningen in de allergievrije kamers behoren een vlakscherm TV met satellietkanalen, evenals koffie- en theevoorzieningen. 615 ruime kamers, sommige waarvan onderscheiden zich door een ruim decor, bieden een kalmerend uitzicht op de baai. Naast roll-in' douche en een badkuip zijn de privé badkamers uitgerust met toiletartikelen voor gasten en handdoeken.

Beschikbaarheid controleren

Eco-vriendelijke Strandhotels in Miami

Ervaar duurzaamheid en comfort in harmonie bij de eco-vriendelijke strandhotels in Miami, die zich inzetten voor het behoud van het milieu. Geniet van milieuvriendelijke voorzieningen, lokale gastronomie en initiatieven die de ecologische voetafdruk verkleinen. Ontdek een nieuwe manier van reizen en verblijven door te kiezen voor accommodaties die de schoonheid van de natuur respecteren.

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (14)

Bekijk alle foto's

Provident Doral At The Blue Hotel

📍 5300 Nw 87 Avenue

Curtiss Mansion is minder dan 6 km ervandaan, terwijl CityPlace Doral binnen 25 minuten loopafstand van de 4-sterren woning is. U bevindt zich op bijna 8 minuten van Osprey Lake.

Op een 4 km afstand van dit hotel in Miami ligt ook het Florida Gun Center.

Er zijn 194 kamers met een terras en een keukentje. Sommigen ervan bieden een vlakscherm TV met satellietkanalen samen met koffie- en theevoorzieningen. De eenheden zijn ontworpen op een comfortabele manier. De badkamers zijn uitgerust met een bubbelbad en voorzien van een haardroger en toiletartikelen voor gasten.

Beschikbaarheid controleren

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (15)

Bekijk alle foto's

Extended Stay America Premier Suites - Miami - Coral Gables

📍 3640 Sw 22Nd Street

De charmante woning heeft een eersteklas ligging in de winkelstraat, op een gemiddelde afstand van Miracle Mile in Miami. Dit hotel bevindt zich ook gelegen in een bosje op ongeveer 350 meter van Nordstrom Rack.

De accommodatie in Miami is 2 km van het Salvadore Park Tenniscentrum.

De units van dit hotel in Miami bevatten individuele airconditioning en strijkfaciliteiten. Sommigen van hen omvatten een eethoek en een keuken, ingericht met een bureau. Een badkuip en een douche zijn beschikbaar in de privé badkamers.

Beschikbaarheid controleren

Design Hotels aan het Strand in Miami

Laat je inspireren door de creativiteit en innovatie van de design hotels aan het strand in Miami, waar moderne architectuur en avant-gardistische interieurs samenkomen. Beleef een unieke verblijfservaring in kamers die zijn ontworpen als kunstwerken en gemeenschappelijke ruimtes die een lust voor het oog zijn. Van iconische designstukken tot onconventionele indelingen, deze hotels zijn perfect voor de liefhebbers van hedendaagse esthetiek.

11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (16)

Bekijk alle foto's

Ob Suites Brickell Miami

📍 1451 South Miami Avenue, Miami, Us

De woning bevindt zich in Miami, minuten rijden van het metrostation Brickell mover. Dit hotel biedt nabijheid tot natuurlijke bezienswaardigheden zoals Bicentennial Park (2 km) en Park Domino (2,1 km).

De accommodatie ligt 25-minuten wandelafstand van HistoryMiami.

Dit hotel in Miami heeft 27 kamers, sommige ervan bestaan onder andere uit een keukentje en een eethoek en hebben zelbediening inclusief koffie- en theevoorzieningen. Ingericht met een bank en een bureau, hebben ze ook geluiddichte ramen. Sommige units hebben zwembadzichten.

Beschikbaarheid controleren

Hotels aan het strand in Miami FAQ

Which Hotels aan het strand are popular among city visitors?

These Hotels aan het strand are known for their convenient locations, and positive customer reviews:

  • Novotel Miami Brickell
  • Hotel Aka Brickell Miami
11 beste hotels aan het strand in Miami, Verenigde Staten – floridatravels.net (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5646

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.